Zespół Placówek Oświatowych w Nieborowie

Telefon: (46) 838-56-94

Statystyki

  • Odwiedziło nas: 608438
  • Do końca roku: 257 dni
  • Do wakacji: 64 dni

Kontakt

99-416 Nieborów

Al. Legionów Polskich 92

Tel: (46) 838-56-94

Kartka z kalendarza

Jesteś tutaj:
  1. Start
  2. Jadłospis

Jadłospis

            Poniedziałek  1.02

 

          Śniadanie: chleb mieszany z masłem, parówki

                      z szynki, herbata z cytryną i miodem 

          Obiad I : zupa fasolowa z ziemniakami  

                     II : spaghetti, sok, owoc(1,3,7,9)

          Podwieczorek: rogal z masłem, jogurt, kawa zbożowa        

Wtorek 2.02

 

          Śniadanie: bułka śniadaniowa z masłem, dżem

                              lane kluski na mleku

          Obiad I: pomidorowa z makaronem

                     II: kluski śląskie, bitki w sosie, bukiet warzyw

                              sok, owoc(1,3,7,9)

          Podwieczorek: chleb mieszany z masłem, schab

                            pieczony, papryka, herbata z cytryną      

                      Środa 3.02

 

          Śniadanie: bułka z ziarnem, masło, indyk pieczony

                               płatki żytnie na mleku

             Obiad I: barszcz ukraiński z ziemniakami

                       II: kluski leniwe pod pierzynką, sok, owoc (1,3,7,9)

         Podwieczorek: chleb mieszany z masłem

                   pasta mięsna, ogórek kiszony, herbata owocowa

                          

 

                   Czwartek 4.02

 

       Śniadanie:  chleb mieszany z masłem, wędlina

        ser żółty, jajko, twarożek, warzywa, herbata z cytryną      

          Obiad I: zupa królewską z gwiazdkami  

                    II: kasza gryczana, klopsiki w sosie pomidorowym

                    sałatka z ogórka kiszonego, kompot, owoc (1,3,7,9)      

        Podwieczorek: muffinki z czekoladą, kakao

                               

                      Piątek 5.02

 

       Śniadanie:  chleb mieszany z masłem, sałata, szynka

                            papryka, herbata z cytryną      

       Obiad I: zupa ogórkowa z ryżem

                 II: ziemniaki, kotlet z ryby, sur. z kiszonej

                         kapusty, sok, owoc,(1,3,4,7,9)                                              

       Podwieczorek:  tosty z masłem, pasta z

                      czerwonej fasoli, ogórek zielony, herbata z cytr